TBDress Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongUSD15 rabatt kode for TBDress.com bestill OVER USD139 velg varer20 juli
ForfremmelseTBDress.com promotion: gratis frakt ordre OVER USD10907 juli
kupongTBDress.com 12% promo kode for OVER USD12913 juli
kupongNyt nå GRATIS FRAKT for TBDRESS bestillinger over $10919 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva TBDRESS selger Norge

TBDRESS er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av varer rundt 230 land, den har hundrevis av kjøpere over hele verden og eksklusive design, det viktigste er at den har skreddersydde varer til svært lave priser, den har også et bredt utvalg av mer enn 10 millioner produkter.

TBDRESS har hatt en akselerert vekst, her er det veldig enkelt å finne artiklene dine siden det tilbyr på forskjellige måter søket da det første alternativet tilbyr fanen eller kategoriene av det samme som HOUSE som inneholder elektriske apparater, hageverktøy, artikler stifter blant andre så vel som kategoriene BESTSELGENDE, KJOLER, KVINNER, HERRE, BRYLLUP OG ARRANGEMENTER og de mest fremtredende plussstørrelsene blant andre. En annen måte å søke på er gjennom forstørrelsesglasset hvor du legger inn en liten beskrivelse av varen og den leder deg automatisk til den du leter etter og dens lignende. Her kan du også få fra ringer, badedrakter, pyjamas, lommebøker, strømpebukser, sko, tilbehør, truser og til og med parykker til kvinner i alle farger og størrelser.

På TBDRESS får du alt du ønsker for at kvinner og menn alltid skal være elegante og stilige, enten det er for natten hjemme eller på et sosialt arrangement.

Hvordan TBDRESS sender bestillinger til Norge

Fraktmetodene består av tre som tilsvarer Expeded Shipping, Standard Shipping og Super Saver Shipping, TBDRESS er avhengig av selskapene DHL, UPS, ARAMEX, TNT, YODEL, B post og EPacket, blant annet, kostnadene Fraktprisene kan variere avhengig av vekt og fraktmetode.

Hvilke rabatter tilbyr TBDRESS Norge?

TBDRESS tilbyr flere kupongkampanjer, du må bare være oppmerksom på bannerne, du kan også motta rabattkuponger ved å bli abonnert via e-posten din, på samme måte som det gir vanlige rabatter. Det er viktig å merke seg at de har en kampanjeperiode det vil si at de har en utløpsdato.

Betalingsmetoder hos TBDRESS Norge

På TBDRESS kan du betale med ulike betalingsalternativer som Visa, MasterCard, American Express og Discover kredittkort, samt via PayPal-kontoen din.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra TBDRESS i Norge?

TBDRESS har flere fraktmetoder hvor leveringstiden kan variere, så vel som destinasjonen den skal til, en av dem er Super Saver Shipping som kan ta mellom 7 og 30 virkedager, en annen av alternativene er standardfrakten som varierer mellom 3 og 18 dager, og til slutt ekspedert frakt som har en leveringstid mellom 3 og 15 dager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på TBDRESS Norge

Ja, TBDRESS tilbyr for tiden et stort utvalg av rabattkuponger på siden sin som du ikke kan gå glipp av. Det er en rekke på 80 kuponger, blant annet kan vi fremheve WES15-koden, Share2-koden, AD12-koden og mange andre.

$3 rabattkode for bestillinger over $59
TBDRESS kupong på $ 10 rabatt for bestillinger over $ 99
Kampanjekode TBDRESS $20 rabatt på bestillinger over $149
Opptil 90% rabatt på klær
Kampanjetilbud for nye kjolekolleksjoner: opptil 70 % rabatt
8 % TBDRESS-kupong for hele butikken
$22 rabatt på TBDRESS bestillinger over $169
Få $30 rabatt på bestillinger over $199
Gratis fraktkupong på bestillinger over $49

TBDRESS Norge Kundeservice

TBDRESS gjør tilgjengelig for sine kunder flere måter å kontakte kundeservice, inkludert en live chat, samt en e-post til service@TBDRESS, samt en melding via Facebook Messenger, du kan også sende en melding fra siden. ved å sende melding til oss, en annen måte er ved å ringe nummeret +86 2968532816, kundeservicetiden er fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 18:00.

Fordeler med å bruke en TBDRESS-kupong i Norge

Å få rabattkuponger i TBDRESS er ekstremt en fordel siden du kan få et ubegrenset utvalg av produkter, alt i trend til nåværende, så vel som eksklusive, i tillegg til dette kan du kjøpe varer for damer og herrer i tillegg til variasjonen som tilbys hjemme og i hagen.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til TBDRESS fra Norge?

Som en returpolicy i TBDRESS er det første du må gjøre å kontakte kundeservice, via e-posten din, for dette må du logge inn og åpne en tvist, hvor du må oppgi ordrenummeret du ønsker å returnere samt Årsak til det samme, dette må gjøres innen 30 virkedager etter mottak av pakken, bortsett fra brudekjoler og parykker som må gjøres på maksimalt 7 virkedager, det er nødvendig at varene er i optimale forhold samt ubrukte og med etikettene deres.

Eksklusiv kupong TBDRESS for nye kjøpere i Norge

TBDRESS gir bort til sine nye kunder i tillegg til alle salg og rabatter som den tilbyr en rekke rabattkuponger som kan fås fra nettsidene deres, så vel som fra sosiale nettverk og appen, så vel som den ene Jeg mottok når jeg abonnerer på nyhetsbrev. Nye kjøpere i Norge kan få TBDRESS-kuponger som gir en total rabatt på opptil $80.

TBDRESS Norge på sosiale medier

Ved å registrere og laste ned appen din kan du motta opptil 50 % spesialrabatter, samt 2 % rabatt på første bestilling, pluss en rabatt fra sosiale nettverk på opptil 12 % rabatt ved å bruke koden A12.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av TBDRESS for kjøpere i Norge

TBDRESS, tilbyr et bredt utvalg av rabatter på alle artiklene sine, maksimalt opptil 95 % rabatt på Swinwear, i tillegg til uendelige rabatter i alle kategoriene, i tillegg til en studentrabatt.

Kupong fra TBDRESS Norge for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere vil du kunne motta varsler om de siste nyhetene og oppdateringene, samt deres nye ankomster og spesialtilbudene de tilbyr i løpet av uken, i tillegg til å motta rabatt. Ved å abonnere på nyhetsbrevet kan du få TBDRESS-kuponger for nye kunder, kuponger som gir en total rabatt på opptil $80.

Lignende butikker til TBDRESS

Det er butikker som ligner på TBDRESS hvor du kan finne noen av produktene deres for å lage kombinasjoner i antrekkene dine, hvis du foretrekker det kan du sjekke fraktmetodene deres eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene du kan besøke er Rosegal, Newchic, Luvyle.
        

TBDRESS Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

TBDRESS har uoverstigelige rabatter for Black Friday-rabatter som du kan finne opptil 85 % tilgjengelig, du kan også nyte ekstra rabattkuponger som kan være opptil 5 % i tillegg til salgsrabatten.

Kupong for TBDRESS Norge for 11.11

Singles Day eller 11.11-rabatter for TBDRESS feires i november måned den 11., og i løpet av denne salgsferien kan du gå glipp av å få veldig gode kampanjer og tilgjengelige rabatter på opptil 55 % tilgjengelig.

Kampanjekuponger fra TBDRESS Norge for Cyber ​​​​Monday

I TBDRESS Cyber ​​​​Monday-rabatter gis for nettkjøp som navnet indikerer Cyber ​​​​Monday, og for denne dagen leverer TBDRESS fantastiske rabatter på opptil 90% tilgjengelig, du kan også nyte spesialtilbud i produktene deres.
 

TBDRESS Norge Kuponger til jul

Julerabatter holdes i løpet av desember måned og TBDRESS er en måned med feiring og familiefester, det er derfor du finner utmerkede rabatter på opptil 65% slik at disse festene ser oppsiktsvekkende ut takket være de oppnådde rabattene.

TBDRESS mobilapplikasjon for iPhone og Android

TBDRESS har tilgjengelig for sine kunder å laste ned mobilapplikasjonen for Android og iPhone, hvorfra du kan gjøre kjøp og nyte en gave på 50 % rabatt på din første bestilling.

Kjente merker selges i TBDRESS-butikken

Alle produktene vist på TBDRESS samsvarer med deres eget merke.

 

 

Tilbyr TBDRESS gratis frakt til Norge?

I TBDRESS kan du få gratis frakt på kjøpene dine, men for dette må du foreta et kjøp lik eller større enn $109.

Hvor skal jeg skrive TBDRESS rabattkupongen?

Å skrive rabattkupongen i TBDRESS er et enkelt steg for dette må du først velge produktene du ønsker å kjøpe, deretter må du gå til handlekurven din for å foreta betalingen her finner du en boks øverst til høyre på siden på Du må inkludere kupongnummeret du vil bruke.

Kan jeg betale i TBDRESS med PayPal?

I TBDRESS kan du foreta betalingen av kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok, enkelt, raskt og trygt, andre aksepterte betalingsmetoder er de som gjøres via kredittkort som Visa, MasterCard, andre alternativer er gjennom bankoverføring , iDeal, Sofort, Webmoney .

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
TBDRESS Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger på TBDRESS Norge

TBDRESS er den nettbaserte motebutikken med et meget godt forhold mellom kvalitet og pris for motevarene som tilbys for salg. Her er en liste over de nyeste TBDRESS-kupongene som er tilgjengelige for våre besøkende, som du kan få betydelige rabatter med.

$15 rabatt på bestillinger på minst $199
15 % rabatt på TBDRESS-kupong for studenter
$5 kampanjekode for bestillinger på minst $40
Gratis frakt på bestillinger over $109
15 % rabatt på TBDRESS-kampanjekoden for bestillinger over $109 + gratis frakt hvor som helst i verden
$3 rabatt på bestillingen din
$80 totalt rabattkuponger for nye kunder

TBDRESS Kupong

Andre lignende butikker