BrownsFashion Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseDesigner vesker på salg01 februar
ForfremmelseNye oppføringer på brownsfashion.com31 januar
ForfremmelseLuksus klokker på brownsfashion.com08 februar
kupongBROWNSFASHION promo-kode for gratis frakt03 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Browns Fashion Anmeldelse

Produktkategoriene inkluderer klær og tilbehør som er egnet for både spesielle og elegante hendelser, samt produkter i uformell stil, egnet for hverdagen. Kvaliteten på produktene sikres både gjennom anmeldelser som andre fornøyde kunder har lagt igjen, men spesielt av navnene på luksusmerkene som markedsføres i butikken, og som garanterer kvalitet og originalitet. Bare noen få av disse merkene er Adidas, Fendi, Fila, Gucci, Alexander McQueen, Balmain, Balenciaga, Calvin Klein, Champion, Comme Des Garcons, Converse, Moncler, Moschino, Diesel, Dolce & Gabbana, New Balance, Reebook, Vans, Saint Laurent og mange andre. Kategoriene inkluderer klær og fottøyprodukter for alle årstider, men også sportsutstyr, vesker og ryggsekker, hatter, eksterne batterier, bærbare høyttalere, telefonvesker, bøker, parfymer, samt et bredt utvalg av smykker, klokker og solbriller.

Nyttig informasjon om Browns Fashion

Du kan bestille favorittproduktene dine ved å velge mellom en av de to leveringsmetodene som er tilgjengelige, laget av det spesialiserte hurtigkurerfirmaet DHL. Dermed vil Standardleveransen nå deg innen 5-7 virkedager, og for dette må du betale et gebyr på 15 euro, hvis den totale bestillingen overstiger verdien av 200 euro. Hvis den totale bestillingen er mindre enn 200 euro, vil leveringsgebyret være 10 euro. Ekspresslevering skjer på 2-4 virkedager og krever betaling av et transportgebyr på 20 euro. Produktene kan returneres gratis innen 14 dager etter mottak av produktene. For internasjonale leveranser godtas Visa, MasterCard, American Express, Delta, Visa Electron og PayPal metoder.

Info om hvordan du bruker en Browns Fashion kupongkode

Bruk av en Browns Fashion-kupongkode kan gjøres i bare noen få enkle trinn ved å kopiere kampanjekoden og legge den inn i det spesiallagde rommet, som du kan finne på bestillingssiden. Hvis kupongen er gyldig, blir rabattverdien brukt automatisk og den endelige ordreprisen vises.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker