Mobvoi Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKampanjekode for mobvoi.com: 10% rabatt sitewide01 juli
ForfremmelseKampanje for mobvoi.com: 3% rabatt30 juni
kupongmobvoi.com 10% rabattkode02 juli
kupongMOBVOI promo-kode med 20% rabatt05 desember

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva MOBVOI selger Norge

Hovedfokuset til MOBVOI har vært samspillet mellom stemme kunstig intelligens og integrering av maskinvare og programvare, de leverer AI B2B og B2C produkter og tjenester til mer enn 40 land og regioner. MOBVOIs mål er å definere neste generasjon menneske-maskin-interaksjon, og dermed skape en mer naturlig og intuitiv måte for folk å samhandle med maskiner.

Som et innovasjonsdrevet teknologiselskap har MOBVOI utviklet en rekke kunstig intelligens-teknologier, inkludert talesignalbehandling, triggerord, stemmegjenkjenning, naturlig språkforståelse, dialoghåndtering, vertikalt søk, syntese, stemme, kunnskapsgraf og mer. MOBVOI lanserte mobilappen MOBVOI, TicWatch-linjen med smartklokker, TicPods-linjen med ekte trådløse smarte hodetelefoner og annen AI-programvare og maskinvareprodukter, noe som gjør den til en gjenkjennelig forbruker av kunstig intelligens-merker over hele verden.

Hvordan MOBVOI sender bestillinger til Norge

Vanligvis kan det ta opptil 48 timer før en ny bestilling fullføres. Når den er sendt, vil de sende deg et sporingsnummer for levering, slik at du kan sjekke statusen til forsendelsen din direkte. Nedenfor er leveringsestimater for de forskjellige fraktstedene: USA og Canada: 1–6 virkedager; Europeiske og nordiske land: 2-5 virkedager; Russland: 7-14 virkedager; Asia Pacific: 1-3 virkedager. Unntakene for denne regionen er: Malaysia: 14-21 virkedager; Brunei Darussaniam, Kambodsja, Myanmar, Den demokratiske republikken Øst-Timor: 10 virkedager; India: 10-15 virkedager; Afrika og Midtøsten: 7-25 virkedager. Unntakene for denne regionen er: De forente arabiske emirater: 2-4 virkedager; Latin-Amerika og Karibia: 7-25 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr MOBVOI Norge?

For øyeblikket i MOBVOI er tilgjengelige 10% rabattkuponger og kampanjetilbud med opptil 37% rabatt, gyldig for både MOBVOI klokker og deres tilbehør.

Betalingsmetoder hos MOBVOI Norge

Betalingsmetodene som aksepteres i MOBVOI er: Elektroniske betalinger med PayPal, Visa eller MasterCard kredittkort, American Express, UCB, Discover, Splitit blant andre.

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra MOBVOI i Norge?

Hos MOBVOI kan leveringstiden variere avhengig av destinasjonen din, vanligvis kan det ta mellom 7 og 15 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på MOBVOI Norge

Det tilbyr for øyeblikket kuponger for studentrabatter på 10% rabatt, det er veldig enkelt å bruke, du trenger bare å registrere deg og bruke en kampanjekode.

Gratis frakt til Norge for bestillinger over $49
37 % rabattkupong for TicWatch Pro 4G
Kupongkode 50 % rabatt for TicPods 2 Pro +
Opptil 69% rabatt i tilbehørskategorien MOBVOI
10 % kampanjekupong for studenter
MOBVOI kupong 10% rabatt på enhver klokke
10 % kampanjekode eksklusivt for MOBVOI-medlemmer

MOBVOI Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det via e-post via e-posten support@MOBVOI eller på review@MOBVOI, i tillegg til deres sosiale nettverk, samt en hjelpeøkt på siden deres, kan du også gjøre det gjennom nummer telefonnummer 8888309974 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 17:00

Fordeler med å bruke en MOBVOI-kupong i Norge

Skaff rabattkuponger og bruk dem ved å kjøpe produkter på MOBVOI, de er en fordel for de som bruker dem siden de kan få en vare som du kan svare på samtalene dine med, en lengre batterilevetid blant andre faktorer som gjør at det er en fornøyd kjøp.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra MOBVOI fra Norge?

Det første du må gjøre er å kommunisere til MOBVOI ved hjelp av en e-post til support@MOBVOI og oppgi en årsak hvis du liker dine personlige data, senere vil du motta en autorisasjonsmelding samt adressen hvor de vil bli sendt, dette må gjøres innen en periode på ikke mer enn 14 virkedager.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan dra nytte av rabattene som MOBVOI gjør tilgjengelig fra siden sin.

MOBVOI Norge på sosiale medier

For øyeblikket kan du få i tillegg til informasjon om produktene deres, de har en rekke rabatter på varene sine.

Fitbit
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av MOBVOI for kjøpere i Norge

MOBVOI tilbyr i dag en maksimal rabatt på 33 %.

MOBVOI Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg kan du motta informasjon om produktene dine, samt siste oppdateringer og kampanjenyheter, samt få 10 % rabatt.

Lignende butikker til MOBVOI

Hvis du foretrekker det, kan du se etter noen butikker som ligner på MOBVOI hvor du finner noen lignende produkter som du kan bekrefte rabattene deres eller alternativene til produktene deres, noen av disse butikkene du kan besøke er Fitbit, Samsung, Apple.com, Xiaomi.com

MOBVOI Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday er dagen på MOBOI du får rabatter på opptil 37 % på klokker og opptil 60 % på tilbehør. Eksklusive MOBVOI Black Friday-kuponger kan gi deg opptil 20 % ekstra rabatt.

Kupong for MOBVOI Norge for 11.11

Fra og med 11. november vil du kunne dra nytte av de vanlige rabattene i denne egen nettbutikken til merket MOBVOI: en 10 % kupong og rabatter på opptil 37 % på smartklokker.

MOBVOI Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er dagen med sannsynligvis de største rabattene på MOBVOI-klokker - opptil 50 % rabatt basert på kampanjetilbud og kuponger for opptil 20 % ekstra!
 

MOBVOI Kuponger Norge til jul

Til jul kan du gi en MOBVOI-klokke i gave, eller du kan gi deg selv en av de mest verdsatte smartklokkene på markedet akkurat nå. Rabatter på opptil 50 % på tilbehør og kuponger på 10 %, 20 % og til og med 37 % for MOBVOI smartklokker.

MOBVOI mobilapplikasjon for iPhone og Android

MOBVOI har for sine kunder å glede seg over mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for Android og iPhone.

Kjente merker selges i MOBVOI-butikk

Produktene du finner på MOBVOI samsvarer med ditt eget merke.

 

 

Tilbyr MOBVOI gratis frakt til Norge?

MOBVOI tilbyr sine kunder for øyeblikket gratis frakt for kjøp av produktene sine.

Kan jeg betale i MOBVOI med PayPal?

Blant betalingsmetodene som er akseptert i MOBVOI, tilsvarer en av dem betaling gjennom PayPals digitale lommebok på en enkel, trygg og pålitelig måte, andre alternativer tilsvarer kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover.

Hvor skal jeg skrive MOBVOI-rabattkupongen?

Når du har valgt produktene i MOBVOI må du gå til handlekurven din for å behandle betalingen av produktene dine, her finner du en boks nederst til venstre på siden der du må inkludere kupongnummeret du ønsker å bruke .

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Mobvoi Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer hos MOBVOI Norge

Her er en liste over de mest populære kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige i disse dager. Noen av disse kampanjekodene er fortsatt tilgjengelige i dag, så du kan prøve dem akkurat nå.

Gratis frakt til Norge for bestillinger over $49
37 % rabattkupong for TicWatch Pro 4G
Kupongkode 50 % rabatt for TicPods 2 Pro +
Opptil 69% rabatt i tilbehørskategorien MOBVOI
10 % kampanjekupong for studenter
MOBVOI kupong 10% rabatt på enhver klokke
10 % kampanjekode eksklusivt for MOBVOI-medlemmer

Mobvoi Kupong

Andre lignende butikker