Kaspersky Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseOpp til 50% promo for Kaspersky.com01 september
kupongKaspersky.com 10% rabattkode 30 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva KASPERSKY selger Norge

KASPERSKY ble grunnlagt i 1997 i Storbritannia av Eugenio Kaspersky som regnes for å være verdensledende innen cybersikkerhet.

KASPERSKY er et internasjonalt privat selskap som har som mål å gi beskyttelse til sine kunder gjennom sikkerhet og beskyttelse på en trygg og pålitelig måte gjennom teknologi som er tilstede i mer enn 200 land, som gir den beste sikkerheten. digitalt drevet av innovasjon og fordeler av våre produkter.

Blant produktene og tjenestene som KASPERSKY selger er hjemmeprodukter som Kaspersky antivirus, Kaspersky internet security, Kaspersky total security, Kaspersky security cloud, Kaspersky Security Cloud, Kaspersky small office security, Kaspersky endpoint security cloud, Produkter for mellomstore bedrifter Kaspersky endpoint sikkerhetssky, Kaspersky-sikkerhet for bedrifter, Kaspersky-endepunkt for avansert bedrift, bedriftsløsninger, cybersikkerhetstjenester, trusselhåndtering og forsvar, vannskysikkerhet, fullstendig sikkerhet og personvern for PC, Mac, i, Android, foreldrekontroll og GPS-sporing for barn, VPN sikker tilkobling anonym beskyttelse og passordbehandling.

Hvordan KASPERSKY sender programvaren

Produktet eller tjenesten valgt i KASPERSKY vil bli levert via en lenke eller en lenke som sendes via en e-post til e-postadressen din, som du må klikke for å installere.

Hvilke rabatter tilbyr KASPERSKY Norge?

KASPERSKY har forskjellige planer og tjenester tilgjengelig for forskjellige plattformer som Android, Mac, Windows iPhone & iPad som har forskjellige rabatter tilgjengelig, blant annet 20%, 30%, 50%, 60% å velge.

Betalingsmetoder hos KASPERSKY Norge

Du kan betale for produkter kjøpt på KASPERSKY gjennom store kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover. Andre metoder tilsvarer GiroPay, Klarna, Sofort, disse metodene kan variere avhengig av landet hvor kjøpet er gjort.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra KASPERSKY?

På KASPERSKY vil det ta tid før produktet kommer i e-posten din, denne koblingen vil kun ta mens betalingen din er bekreftet og bekreftet.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på KASPERSKY Norge

KASPERSKY viser for tiden en rekke rabattkuponger på 10 %, 20 % og opptil 25 %, tatt i betraktning skolestart-sesongen.

Ekstra 10 % rabatt med en kampanjekode fra KASPERSKY
$5 kupongkode KASPERSKY
Dagens tilbud: 50% rabatt pentru KASPERSKY Security
Få 70 % rabatt på KASPERSKY Cyber ​​​​Security Products
KASPERSKY Kupong 70% rabatt på VPN Secure Connection 5-enheter

KASPERSKY Norge Kundeservice

For KASPERSKY kundeservice kan du gjøre det fra en e-post som du kan sende fra siden din via et kontaktskjema, eller fra en nettprat.

Fordeler med å bruke en KASPERSKY-kupong i Norge

Ved å bruke rabattkuponger kan kunden få forskjellige fordeler og på KASPERSKY og en av de viktigste fordelene er pengene de kan spare på kjøpet ved å bruke kupongene sine.

Hvordan kan jeg returnere eller kansellere et KASPERSKY-program?

For å kansellere en konto hos KASPERSKY, må kunden logge inn på kontoen som er opprettet hos Kaspersky, deretter gå til abonnementsfanen, velge abonnementet og deretter klikke på deaktiver automatisk fornyelse. For å fjerne programmet må du klikke på Kaspersky-knappen og deretter klikke på avinstaller.

Eksklusiv KASPERSKY-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye KASPERSKY-kunder får 55 % rabatt på kampanjekode og kan også prøve KASPERSKY antivirus gratis i 30 dager

KASPERSKY Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk kan du finne noen gode tilbud for tjenestene som tilbys av KASPERSKY. Da inviterer vi deg til selv å oppdage kampanjetilbud og rabattkuponger på følgende sosiale nettverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av KASPERSKY for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt på produktene deres, har KASPERSKY en maksimal rabatt på 60 % tilgjengelig.

KASPERSKY Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på KASPERSKY-nyhetsbrevet vil du motta en 30-dagers gratis prøveversjon og en kupong med opptil 60 % rabatt.

Programmer som ligner på KASPERSKY

Det er noen butikker som ligner på KASPERSKY siden de tilbyr noen lignende produkter med svært likt innhold som kundene deres kan besøke og sammenligne prisene deres, rabattene deres blant annet, disse butikkene kan være Bitdefender.com, Avira.com, McAfee .com.
        

KASPERSKY Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Et av de viktigste selskapene som KASPERSKY har tilgjengelig for Black Friday-salgsferien utrolige og flotte rabatter som kan oppnås opptil 77% med ekstra rabattkuponger fra 5%.

Kupong for KASPERSKY Norge for 11.11

I løpet av november måned kan KASPERSKY-kunder få 11.11-rabatten, for denne dagen tilbys noen veldig gode rabatter som kan finnes fra 45 %, samt noen kampanjer i planene deres.

KASPERSKY Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

KASPERSKY-produkter presenteres i en begrenset periode under Cyber ​​​​Monday rabattdagen med enorme rabatter på noen av produktene deres, disse rabattene kan nytes med opptil 90%.
 

KASPERSKY Norge Kuponger til jul

Noen dager i desember måned leverer KASPERSKY produkter med svært gode tilbud og rabatter, samt fantastiske rabatter som kan være så lave som 55%.

KASPERSKY mobilapplikasjon for iPhone og Android

KASPERSKY har en mobilapplikasjon tilgjengelig for iPhone og Android hvorfra du kan kjøre produktene dine for beskyttelse og sikkerhet til mobilen din.

Kjent programvare til salgs på nettstedet KASPERSKY

Alle produktene på KASPERSKY er deres eget merke.

 

 

Tilbyr KASPERSKY gratis frakt?

Alle produkter kjøpt fra KASPERSKY leveres gratis siden forsendelsen skjer online.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i KASPERSKY?

I KASPERSKY kan du skrive rabattkupongen din i betalingsfanen der kunden må klikke på Jeg har en kampanjekode for å vise en boks der de må inkludere kupongnummeret som skal brukes.

Kan jeg betale hos KASPERSKY med PayPal?

KASPERSKY aksepterer ikke betaling for sine produkter via PayPal.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Kaspersky Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos KASPERSKY Norge

For å holde deg oppdatert med de siste kampanjekupongene fra KASPERSKY, her på denne siden gir vi deg de siste kupongene og tilbudene. Her er noen av dem:

Ekstra 10 % rabatt med en kampanjekode fra KASPERSKY
$5 kupongkode KASPERSKY
Dagens tilbud: 50% rabatt pentru KASPERSKY Security
Få 70 % rabatt på KASPERSKY Cyber ​​​​Security Products
KASPERSKY Kupong 70% rabatt på VPN Secure Connection 5-enheter

Kaspersky Kupong

Andre lignende butikker